Salater

Salater


1· Pasta salat: pasta vendt med tomatpesto forårsløg, edamame bønner og semi-dried tomater samt frisk spinat

2· Bagt aubergine med yoghurt og honning, æbler og persille

3.Broccoli salat, helt klassisk med rosiner, rødløg, bacon.

4.Tomat- salat: Cherrytomater, asparges, bagte gul peber

syltet rødløg, grønnebønner, basilikum.

Rodfrugt salat, Couscous, med bagte rodfrugter, vendt i krydderurter creme.

Blomkåls salat: revet blomkål, purløg, bagte Soya mandler,

(dressing: appelsin, ravigotte, hvidvins eddike)

Rucola/nye salater, salatost, cherrytomat, agurk ingefærsyltet gulerod, græskarkærner.

8·     Spidskåls salat med frisk dild, revet parmesan, bagte soya mandler

9· Græsk salat: tomater, agurk, salatost, syltet rødløg, peberfrugt, sorte oliven, vendt med citron og oregano dressing

10· Coleslaw salat, gulerod, spidskål, persille Coleslaw dressing

© 2025 La Cuisine Royale  |  Alle rettigheder forbeholdes
Drevet af Webnode Cookies
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang